En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size haber verecektir.

Yangın merdivenlerinin kifayetli oylumluliğe ve tavan yüksekliğine mevla olması önemlidir. Umumiyetle, bir yangın merdiveni en azca 120 cm genişliğinde olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da birebir boyutlarda olmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin zorlu iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince duygun davranıyoruz.

Yangın merdiveni bapları, yangın çıktığında binalardaki insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini tedarik etmek amacıyla kullanılan özel düşüncemlı kapılardır.

Hatta, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, amelî şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapıları, yangınla uğraş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının muayene şeşna kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanılamar.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini müsait görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli çıbanlı kriterler delik önüne tuzakınarak karar verilmektedir. Özellikle güzel bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun allıkınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın merdivenleri, yangın simultane insanoğluın hızlı ve emin bir şekilde binadan çıkmasını sağlayarak yaşama kaybını en aza indirmeyi hedefler.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu alışverişi strüktürlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Dayanak kattaki dükkân ve benzeri yerlerde can nüshası 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama açılan bapya olan uzaklık 25 m’den azca ise, çatı dışına yekta çıkış kifayetli kabul edilir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa birlikte yamanı akçakesme ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli âlem oluşturur.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

You yaşama email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın kapısı istanbul  60dk ve 120dk kabilinden yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı bilgi alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page